Digimarkkinointi.

Yrityksesi menestyksen ja näkyvyyden takaaminen on liian merkittävää jättää sattuman varaan. Tarjoamme mahdollisuuden vapauttaa aikasi ja energiasi markkinointihuolista. Hoidamme markkinoinnin puolestasi, jotta voit keskittyä vahvuusalueisiisi ja siihen, mikä on sinulle kaikkein olennaisinta.

Hakukone-optimointi

Kohenna sivustosi näkyvyyttä Google-hakutuloksissa tehokkaan hakukoneoptimoinnin avulla.

Facebook & Instagram kampanjat

Laajenna liiketoimintaasi ja tavoita uusia asiakkaita Facebookin ja Instagramin maksetun mainonnan avulla.

Google-yritysprofiili optimointi

Tavoita potentiaalisa asiakkaita maksuttomasti paikallisesti. Sopii yrityksille joilla on fyysinen toimitila tai -alue.

Google-mainonta

Toteutamme Google Ads -kampanjat, optimoimme niitä, teemme huolellisia analyysejä ja huolehdimme ylläpidosta.

– Ole rohkeasti erilainen –

Tule näkyväksi digimarkkinoinnin maailmassa!

Mahdollista yrityksellesi kasvattaa liikevaihtoa

Rakenna menestyksekäs brändi.

Tarjoamme ammattitaitoista hakukoneoptimointia sekä Google- ja sosiaalisen median mainontaa, jotka räätälöidään täysin yrityksesi tarpeisiin. Yhdessä saamme yrityksesi diginäkyvyyden kukoistamaan.

Hakukoneoptimointi on avain uusien asiakkaiden hankintaan, sillä se auttaa oikeat potentiaaliset asiakkaat löytämään tiensä verkkosivullesi. Prosessina se tarkoittaa muutosten tekemistä verkkosivuston suunnitteluun ja sisältöön, jotta se houkuttelee hakukoneita. Tämä sisältää laadukkaan sisällön luomisen, avainsanojen optimoinnin ja käänteisten linkkien luomisen – kaikki tehokkaan hakukoneoptimoinnin ainekset, joilla nostamme yrityksesi diginäkyvyyden uudelle tasolle.

Varmista näkyvyytesi digitaalisessa ympäristössä

Miten meillä tehdään.

Yleisiä tehtäviä hakukoneoptimoinnissa sisältävät laadukkaan sisällön luomisen, joka houkuttelee kävijöitä ja vastaa hakukoneiden vaatimuksiin. Tämän lisäksi sisältö optimoidaan tiettyjen avainsanojen ympärille, jotta se näkyy korkeammalla hakutuloksissa. Linkkien luominen on myös keskeinen osa optimointiprosessia, sillä se vahvistaa sivustosi auktoriteettia ja parantaa sen sijoitusta hakutuloksissa.

Avainsana-analyysi

Analyysin avulla löydämme ne keskeisimmät hakutermit joilla potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa Googlesta yrityksesi palveluita. 

Tekninen optimointi

Tarkastelemme sivustosi teknistä toteutusta ja teemme parannuksia siten, että hakukoneet pystyvät paremmin ymmärtämään sivujesi sisällön ja ohjaamaan oikeat potentiaaliset asiakkaat sivustoosi.

Sisällön optimointi

Suunnittelemme sivustosi sisällön ryhmittelyä ja parannamme sen laatua, jotta sekä kävijäsi että hakukoneet voivat hyötyä sivustostasi entistä paremmin.

Sisällöntuotanto

Säännöllisesti päivittyvät sivut ovat arvossaan sekä käyttäjien että hakukoneiden näkökulmasta. Voimme räätälöidä sivustoosi sopivaa sisältöä, joka houkuttelee uusia kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita. Tämä myös edistää sivustosi paranemista hakukoneiden arvioissa.

Jatkuva optimointi

Seuraamme sivustosi suorituskykyä analytiikan avulla ja toteutamme pieniä, säännöllisiä toimenpiteitä parantaaksemme hakukonenäkyvyyttäsi.

Google- mainonta

Teemme myös Google-ads mainontaa, jonka avulla voit kohdentaa tarkasti tietyille ryhmille palveluita. Hoidamme sen raportoinnista ja ylläpidosta.

Google- yritysprofiili

Google-yritysprofiilin optimoinnin avulla voitte lisätä mahdollisuuksianne tavoittaa potentiaalisia asiakkaita maksuttomasti. Tämä prosessi kohentaa profiilianne ja parantaa näkyvyyttänne Google-hauissa, mikä puolestaan houkuttelee enemmän kiinnostuneita asiakkaita löytämään tiensä liikkeeseenne tai verkkosivustollenne. Sen ansiosta voitte hyödyntää potentiaalisten asiakkaiden määrän kasvua ja kasvattaa yrityksenne tunnettuutta sekä myyntiä.

Keskustellaan

Digimarkkinoinnin aidoista hyödyistä yrityksellesi

Varaa aika ja ryhdytään tuumasta toimeen

Tuliko mieleen kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Donald Päätalo

CEO, Founder