Mediataitaja

Olemme Z-sukupolven edustajia, joiden intohimo ja rohkeus muodostavat vahvan perustan.

Teemme monipuolisia digitaalisia  ratkaisuja, jotka helpottavat yritysten liiketoimintaa.

Me olemme Mediataitajia.

Tiimi

Donald Päätalo

CEO, Toimitusjohtaja
+358 (0)44 2929755
donald@mediataitaja.fi

Karoliina Lagorski

Sisällöntuottaja, Web Designer
karoliina@mediataitaja.fi

Salla Takkinen

Some managerointi, sisällöntuottaja
salla.takkinen@mediataitaja.fi

Rekry!

Sisällöntuottaja, Web Designer

Mistä kaikki lähti?

Yrityksemme tarina kumpuaa syvästä intohimosta digimarkkinointia kohtaan, ja se juontaa juurensa tarpeesta tuoda innovatiivisia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen digitaalisessa maailmassa.

Jo alkumetreillä havaitsimme, että tulevaisuuden liiketoiminta rakentuu vahvasti verkossa. Tämä oivallus sysäsi meidät omistautumaan digitaalisen markkinoinnin perinpohjaiseen ymmärtämiseen. Päätimme, että avainasema menestykselliselle liiketoiminnalle löytyy tehokkaasta digimarkkinoinnista, ja päätimme omistautua sen mestariksi.

Tiimimme koostuu Z-sukupolven edustajista, joiden intohimo ja rohkeus muodostavat vahvan perustan. Digimarkkinoinnin lumoavassa maailmassa löysimme innostuksen, joka syntyy halusta ymmärtää alan dynamiikkaa syvällisesti ja kehittyä sen rinnalla. Olemme sitoutuneet luomaan pitkäaikaisia menestystarinoita asiakkaidemme kanssa, tarjoamalla heille ainutlaatuisia ja innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja.

Entä mikä on meidän visio?

Visiomme on olla edelläkävijä digitaalisen markkinoinnin alalla, luoden vaikuttavia muutoksia ja inspiroivia menestystarinoita asiakkaillemme. Haluamme olla kumppani, joka ei ainoastaan ymmärrä digimarkkinoinnin nyansseja vaan myös ennustaa tulevia trendejä ja mahdollisuuksia.

Visiomme mukaisesti pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme ennennäkemättömiä digitaalisia kokemuksia, jotka herättävät huomiota ja rakentavat vahvoja, pitkäaikaisia asiakassuhteita. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja monipuolisia palveluratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme monipuolisiin tarpeisiin ja odotuksiin.

Lyhyesti

Tulevaisuudessa jatkamme tätä matkaa innolla ja sitoumuksella. Uskomme vahvasti, että digitaalisen markkinoinnin voima voi muuttaa liiketoiminnan maisemaa, ja olemme ylpeitä siitä, että saamme olla mukana asiakkaidemme menestystarinassa, luoden yhdessä digitaalista jälkeä, joka erottuu ja vaikuttaa.

Etsitkö digitoimisto kumppania?

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme olla avuksi.