Case: Kylpyhetki.com

Kylpyhetki - hetki joka jää muistoihin

Kylpyhetki.com tarjoaa paljukärryn vuokrauspalvelua Oulun alueella. Heidän tavoitteena on olla osa asiakkaidemme unohtumattomia hetkiä ja juhlia, olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, yllätykset tai rentouttavat hetket ystävien kesken.

Mitä teimme?

Kylpyhetki.com päätti päivittää verkkosivustonsa, jotta se olisi paremmin näkyvillä ja tarjoaisi asiakkaille entistä sujuvamman kokemuksen. Uudistuksen keskiössä oli ajankohtaisen vuokra-kalenterin ja selkeiden yhteydenottolomakkeiden integroiminen WordPress-alustalle. Tavoitteena oli helpottaa paljukärryn vuokrausta ja tehostaa asiakaskommunikaatiota. Samalla kiinnitettiin huomiota sivuston visuaaliseen houkuttelevuuteen ja ammattimaiseen ilmeeseen. Näin varmistettiin, että verkkosivusto vastaa Kylpyhetki.comin tarpeisiin ja tukee sen liiketoiminnallisia tavoitteita.

Kylpyhetki.com paransi paikallista näkyvyyttään Google My Business -profiilin avulla. Tämä oli tärkeä osa paikallista hakukoneoptimointia, joka varmisti yrityksen esiintymisen houkuttelevasti hakutuloksissa Oulun alueella. Profiilin avulla yritys pystyi esittelemään tärkeitä tietoja suoraan hakutulosten yhteydessä, kuten aukioloajat ja yhteystiedot, mikä paransi näkyvyyttä ja houkutteli uusia asiakkaita. Tämä strategia vahvisti Kylpyhetki.comin asemaa Oulun markkinoilla ja tehosti paikallista hakukoneoptimointia.

Kylpyhetki.com

Perustiedot:

-Perustettu 2020

-Toimipaikka Oulu

-Verkkosivut: www.kylpyhetki.com

Tutustu myös näihin

Värtön Taksi Oy

Case: Värtön Taksi Oy

Värtön Taksi Oy - Laatua ja palvelua yli odotusten

Etsitkö digitoimisto kumppania?

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme olla avuksi.