Case: Värtön Taksi Oy

Värtön Taksi Oy - Laatua ja palvelua yli odotusten

Värtön Taksi Oy:n keskeisenä tavoitteena on tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä palvelua, joka perustuu turvallisuuteen ja laatuun. Digitaalisten palveluiden merkityksen kasvaessa yhä enemmän ihmisten arjessa, yritys päätti tehdä taksipalveluidensa saavutettavuudesta entistä parempaa. He halusivat olla asiakkaidensa tavoitettavissa nopeasti ja helposti aina, kun tarve taksikuljetukselle syntyy. Tästä syystä he päättivät panostaa digitaaliseen näkyvyyteen ja ottaa kumppanikseen mediataitajan.

Värtön Taksi

Värtön Taksilla asiakkaan tarpeet ovat aina etusijalla, ja heidän tavoitteenaan on tarjota parasta mahdollista palvelua jokaisella matkalla. Yritys tunnetaan laadukkaasta palvelustaan ja modernista kalustostaan, joka yhdessä ammattitaitoisten ja ystävällisten kuljettajien kanssa takaavat turvallisen ja miellyttävän matkakokemuksen.

Mitä teimme?

Lähdimme liikkeelle Värtön Taksin tarpeesta lisätä verkkosivustonsa luotettavuutta ja käyttäjäystävällisyyttä sekä kasvattaa sivuston liikennettä. Suunnittelimme ja toteutimme strategian, jonka tavoitteena oli saada aikaan merkittäviä tuloksia.

Keskityimme verkkosivuston suunnittelussa ja toiminnallisuuksissa erityisesti siihen, että saisimme lisättyä tarjouspyyntöjä, ennakkotilauksia ja suoria soittoja. Samalla kehitimme sivuston näkyvyyttä sekä orgaanisessa että paikallisessa hakukoneoptimoinnissa Googlella. Kaikki nämä toimenpiteet suunniteltiin parantamaan Värtön Taksin verkkosivuston tehokkuutta ja lisäämään sen vaikuttavuutta markkinoinnissa.

Tuloksena saavutimme merkittävää kasvua verkkosivuston kävijämäärissä ja lisäsimme sivuston konversioprosenttia. Laadukkaan sisällön ja käyttäjäystävällisen suunnittelun avulla saimme enemmän ennakkotilauslomakkeiden täyttäjiä, tarjouspyyntöjä sekä suoria puhelinsoittoja yrityksen palveluiden tiedusteluun. Näiden toimenpiteiden ansiosta Värtön Taksi onnistui kasvattamaan asiakaskuntaansa ja vahvistamaan asemaansa Oulussa.

Värtön taksi Oy

Perustiedot:

Värtön Taksi on ollut vuodesta 2013 lähtien aina valmiina palvelemaan asiakkaita kellonajasta riippumatta.

-Perustettu 2013

-Liikevaihto 2022 n. 425 t/€

-Kuljettajia 10

-Toimipaikka Oulu

-Verkkosivut: www.ouluntaksipalvelu.fi

Värtön Taksi Oy

Yrittäjän kommentit!

Kun saimme Mediataitajilta www-sivut ja digitaalista markkinointia asiakasmäärämme kääntyivät selvään nousuun!

Vaikka markkinat Oulussa ovat varsin rajalliset, olemme saaneet tilauksia varsin mukavasti myös ulkomaalaisilta, jota ei aiemmin tapahtunut.

Niinpä emme voisi enää kuvitellakaan toimivamme ilman digitaalista markkinointia. Suosittelemme.

Jorma Päätalo, toimitusjohtaja Värtön Taksi Oy

Etsitkö digitoimisto kumppania?

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme olla avuksi.